laupäev, 1. jaanuar 2011

Pärmitaigna valmistamise 4-osaline koolitussari


Tõstame au sisse kodused käsitööna valmistatud saiad - õpime pärmitainast käsitlema sajandeid vanal prantsuse pagarite meetodil. Kummutame mitmed pärmitaigna ümber keerlevad väärarusaamad ja hands on koolituse käigus saab Sinust endast krõbeda kooriku ja suurte aukudega pehmete saiade meister!

Koolitused toimuvad Tabasalus Rohujuure kohvikus
aadressil Kallaste keskus 2

22. jaanuar kell 13.00-16.30 - ciabatta ja pizza
12. veebruar kell 13.00-16.30 - prantsuse (pikad) saiad
12. märts kell 13.00-16.30 - magusast taignast saiad
16. aprill kell 13.00-16.30 - juuretisega saia valmistamine

Lisakoolitused:
5. veebruar kell 10.00-14.00 - ciabatta ja pizza

Koolitust viib läbi Kadri Kont-Kontson Bioteegist, kes on õppinud nii nõukogude koolkonna pärmitaignaid Tallinna Teeninduskoolis kui ka prantsuse meetodit BBC Food Champion of the Year 2010 Richard Bertinet´ kursusel.

Igalt koolituspäevalt saab osaleja kaasa retseptilehed ja ühe omavalmistatud saia. Kogu koolitussarjale registreerujale on lisaks väike kingitus ;)

Registreerumine: 53418222 või info@rohujuur.ee Kohti on piiratud arv!